koen

 

Vouloir c’est Pouvoir…willen is kunnen!

Dat is waar The Chosen Few, met zijn meer dan 15 jaar ervaring in het concept en designvak, voor staat. Mensen willen helpen met het vormgeven van een visie in woord en beeld, zodat zij dromen werkelijkheid kunnen maken.

Tijdens een kennismakingsgesprek of brainstormsessie wil The Chosen Few erachter komen wat het uitgangspunt is, om vervolgens samen met een groot netwerk van o.a. collega designers, strategen, fotografen en internet ontwikkelaars te kunnen zorgen voor een totaalpakket dat klopt bij de visie en persoonlijkheid van een klant.

Als freelance designer in Breda werkt The Chosen Few aan verschillende projecten en voor verschillende opdrachtgevers. The Chosen Few ontwerpt en bedenkt logo’s, huisstijlen, verpakkingen, wagenparkbeletteringen, gevelreclames, interieuren, websites, social media campagnes en alles waar de klant een eigen identiteit aan wil geven. The Chosen Few doet dit maar op één manier…namelijk met passie!

Door de jaren heen is The Chosen Few werkzaam geweest voor diverse grote en kleine klanten zoals HSV The Stags, First Take Music, Restaurant De Wacht, Frag Hygiëne en Parucci, als freelance designer of als werknemer binnen verschillende bureau’s.

Download curriculum vitae